Autorizarea produsului LaserComb pentru barbati si femei: O descoperire importanta in tratamentul impotriva caderii parului si promovarea cresterii acestuia*

 
  • HairMax a primit autorizatia FDA pentru marketing pentru femei in 2011
  • 4 modele noi HairMax au primit autorizatia FDA pentru marketing in 2011
  • HairMax a primit aprobarea FDA pentru marketing in 2007 pentru barbati
  • Indicat pentru,,Tratarea caderii parului si stimularea cresterii acestuia‚ÄĚ
  • O optiune de tratament ideal pentru regenerarea parului, fara medicamente
  • Toate datele prezentatate in cadrul 510(k) au fost riguros controlate si revizuite
  • Autorizatia a stabilit cerinte stricte si standarde in fabricatie si controlul calitatii
HairMax poate fi luat singur sau in combinatie cu alte medicamente

     HairMax a primit 4 autorizatii importante de la FDA pentru marketing. In iunie 2011, HairMax a primit aprobarea FDA pentru cresterea parului la femei care sufereau de aceasta afectiune. In august 2011, cele 12 modele HairMax Dual au primit autorizatia FDA. In aprilie 2011, HairMax a primit aprobarea FDA pentru cele 3 modele noi de tratarea caderii parului ereditara si stimularea cresterii parului la barbati. In ianuarie 2007, HairMax LaserComb a devenit primul si singurul dispozitiv medical pe baza de laser care a primit autorizatia FDA pentru tratarea caderii parului ereditara la barbati. *.     Autorizatia FDA pentru HairMax LaserComb, ca dispozitiv medical pentru marketing s-a bazat in principiu pe dovezile de eficacitate.

 


     Impreuna cu angajamentul luat de Lexington International pentru satisfacerea clientului, producatorii au investit in experimente clinice costisitoare pentru a se pune in locul consumatorilor in timp ce sustineau eficacitatea produsului HairMax ca tratament impotriva caderii parului atat pentru femei cat si pentru barbati.
Ca sa simplificam, cunoastem nenumaratele produse pe piata care promit regenerarea parului dar sfarsesc prin a avea putina experienta sau chiar deloc. Si pe langa faptul ca va golesc buzunarele, aceste produse nu fac nimic pentru a imbunatati problema caderii parului.
 

     Pana acum au existat 5 aprobari FDA pentru produsul HairMax LaserComb pentru marketing ceea ce inseamna ca toate datele au fost verificate si revizuite intens inainte de a se permite scoaterea produsului pe piata. Atunci cand o companie primeste aceasta aprobare, exista reguli stricte si strandarde ridicate care acopera toate aspectele legate de fabricare si controlul calitatii. HairMax LaserComb este singurul dispozitiv cu laser pe baza de fototerapie care a fost revizuit si aprobat de FDA de 4 ori pentru tratarea caderii ereditare a parului atat la barbati cat si la femei. Datele noastre clinice au fost prezentate la FDA si toate observatiile au fost riguros analizate.

      Aceste autorizatii importante sunt cele care ne permit sa asiguram eficacitatea produsului HairMax.


 

Comandati acum!

 

HairMax: O optiune de tratament cu adevarat unica, non-medicamentoasa impotriva caderii parului 

     Autorizatia de marketing oferita de FDA pentru produsul HairMax LaserComb are implicatii semnificative asupra industriei de tratare a caderii parului. In prezent, exista doar alte doua tratamente impotriva caderii parului care au primit autorizatia FDA, dar odata cu aparitia lui HairMax, exista o solutie viabila gratuita, o alternativa la aceste metode impotriva caderii parului. HairMax are un record excelent de siguranta, fara efecte secundare serioase. Il cumparati o singura data, fara alte costuri suplimentare ulterioare.

     Luati aminte ca in timp ce HairMax functioneaza bine ca un tratament de sine statator, este posibil sa-l utilizati in combinatie cu alte terapii alese de dumneavoastra impotriva caderii parului. Amintiti-va ca lupta impotriva caderii parului este o lupta dificila si aprobarea FDA¬† de a distribui produsul pe piata constituie un pas mai aproape de castigarea propriei lupte impotriva caderii parului.

 

Studiile legate de tratamentul impotriva caderii parului cu HairMax si procesul de aprobare de catre FDA


     In 2010, Lexington International a prezentat rezultatele celor 6 luni, studiile clinice controlate asupra dispozitivului pentru tratarea caderii parului ereditara la femei. Datele experimentului au indicat ca 100% dintre participanti, toti 25-60, au observat o crestere a parului. Mai mult decat atat, evaluarea subiectilor cu privire la grosimea si densitatea parului a fost semnificativa din punct de vedere statistic pentru HairMax, asupra dispozitivului de control. Nu au fost raportate efecte secundare negative.


     In iunie 2011 FDA a oferit autorizatia pentru HairMax pentru tratarea caderii parului la femei. In august 2011, FDA a aprobat cele 12 dispozitive HairMax Dual. Tot in Iunie 2011, FDA a autorizat vanzarea si a celor 3 modele noi ale HairMax.     Dupa ani de cercetari intense si studii clinice randomizate, Lexington International a prezentat rezultatele celor 6 luni, dupa experimentele clinice controlate din 2006. Informatiile colectate din experimente au aratat ca 93% dintre participanti, toti barbati cu varsta cuprinsa intre 30-60, au observat o crestere semnificativa a firelor de par. Nu s-au inregistrat efecte secundare.


     Toate experimentele clinice au furnizat dovezi concludente cum ca HairMax este eficient si sigur pentru tratarea caderii parului ereditara atat la barbati cat si la femei. HairMax este un tratament demn de luat in considerare pentru cei care isi doresc sa evite folosirea medicamentelor si/ sau tratamentele locale impotriva caderii parului.


     Rezultatele studiului clinic realizat pe baza produsului HairMax LaserComb care au condus la permisiunea FDA de a aproba scoaterea acestuia pe piata au fost publicate in numarul din mai 2009 al revistei Investigatiile clinice ale medicamentelor. Articolul intitulat Dispozitivul HairMax Laser Comb Fototerapie pentru tratarea afectiunii Alopecia Androgenetica la barbati este indexat ca Investigatia clinica a medicamentelor 2009: 29(5): 283-292 in majoritatea bazelor de date biomedicale cum ar fi MEDLINE, EMBASE/EXCERPTA Medica etc. Studiile au mai aratat ca nu au existat efecte secundare adverse pentru nici unul din participantii.


 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

 
Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau

 

Comandati acum!

 *******************************************************************************************

     FDA (Food and Drug Administration) este responsabil pentru protejarea sanatatii publice prin asigurarea de protectie, eficacitate si siguranta medicamentelor de uz uman si veterinar, produse biologice, dispozitive medicale, produse alimentare, cosmetice, produse care emit radiatii.

¬†     FDA este de asemenea responsabil pentru promovarea sanatatii publice, prin sustinerea de inovatii care fac medicamentele mai eficiente, mai sigure si mai accesibile si pentru ajutarea publicului¬†sa acceseze informatiile corecte, bazate pe stiinta, de care au nevoie pentru a utiliza medicamente si alimente care mentin si imbunatatesc starea lor de sanatate. FDA are, de asemenea, responsabilitatea pentru reglementarea, fabricarea, comercializarea si distributia de produse din tutun, de a proteja sanatatea publica si de a reduce consumul de tutun catre minori.
In cele din urma, FDA joaca un rol semnificativ in capacitatea de contraterorism. FDA indeplineste aceasta responsabilitate prin asigurarea securitatii produselor alimentare si prin dezvoltarea de produse medicale pentru a raspunde problemelor de sanatate publice.