Cercetarile despre HairMax LaserComb

 
  • Succesul produsului HairMax poate fi masurat cu ajutorul numarului de persoane ale caror vieti s-au imbunatatit
  • Numarul de utilizatori satisfacuti de HairMax sustine studiul clinic ca dipozitivul este extrem de eficient
  • Cercetarile demonstreaza ca 93% dintre utilizatori au fost satisfacuti de HairMax
  • 2010- studiul clinic HairMax a demonstrat eficacitatea la femei impotriva caderii parului
  • 2010- studiile clinice au demonstrat eficienta la barbati impotriva caderii parului cu ajutorul a 3 modele noi
  • 2005 Studiile stiintifice si clinice cu HairMax au demonstrat eficienta in randul barbatilor pentru regenerarea parului
  • 2003 ‚Äď primul studio IRB HairMax a aratat o rata a succesului de 84,2% in cresterea parului si peste 45% in numarul de fire de par care au crescut
2002- studiul independent HairMax a demonstrat o crestere de 78,9% in rezistenta la rupere si o crestere de 93,5% a numarului de fire de par regenerate

 

 

Comandati acum!

 

     Lexington International, LLC este lider pe piata de crestere a parului, ingrijirea si stiinta din spatele acestuia. Obiectivul nostru principal este acela de a-i ajuta pe cei care sufera de alopecia androgenetica. Obiectivul nostru consta in oferirea unui tratament eficient care este convenabil ca si pret, usor de utilizat si care furnizeaza rezultate vizibile fara efecte secundare nedorite. Lexington are la baza succesului numarul de persoane a caror viata a fost imbunatatita substantial. Noi suntem interesati sa ne conducem afacerea etic si asa cum se cuvine.


Female using HairMax LaserComb Lux9

     Studiile noastre clinice corelate direct cu experienta dobandita pe teren demonstreaza ca HairMax LaserComb este un tratament cu adevarat eficient in unele cazuri de alopecia androgenetica. Stiinta din spatele laserului cu Fototerapie si Fotobiostimulare este foarte practica. Pana in prezent utilizarea produsului HairMax LaserComb a fost substantiala. Avem clienti satisfacuti in peste 150 de tari si am primit sprijin din partea celorlalte firme care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu ca si noi. Feedbackul coplesitor arata o experienta pozitiva a utilizatorilor. Impreuna cu datele clinice puternice consideram ca un criteriu cheie de succes este experienta utilizatorilor- aceasta este o zona in care credem ca HairMax LaserComb exceleaza. Cercetarile noastre pe teren demonstreaza ca 93% dintre utilizatorii HairMax sunt satisfacuti de rezultatele oferite de produs in problema regenerarii parului.

 

     Alaturi de inaintarea cu agenda clinica activa, ne-am angajat sa adaugam cercetari clinice si literatura stiintifica in tratamentele pentru par.

 
     Mai jos sunt prezentate descrierile studiilor conduse de Lexington care au ajutat la o viitoare constientizare asupra tratamentelor impotriva caderii parului. Aceste studii au contribuit la validarea eficacitatii produsului HairMax LaserComb in cresterea parului si au facut acest dispozitiv o parte importanta din tratamentele obisnuite pentru caderea parului.
 

2010- Un studiu clinic cheie pentru sprijinirea aprobarii de catre FDA si ulterior permisiunea de a scoate produsul pe piata in 2011

 

     Un studiu clinic a fost desfasurat la centrele de cercetare importante pentru a califica si cuantifica eficacitatea oferita de HairMax ca dispozitiv medical folosit pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica la femei. Pacientii, cu varste cuprinse intre 25-60 de ani au fost inclusi intr-o perioada de evaluare de 6 luni. Numarul firelor de par a fost masurat in momentul initial, la 16 saptamani si la vizita finala la 26 de saptamani. De asemenea, subiectii din grupul HairMax au raportat o crestere semnificativa privind densitatea si grosimea firelor de par.
La sfarsitul acestei perioade de 6 luni, 100% din subiectii studiului au aratat o regenerare de succes a parului cu o medie a numarului de fire de par crescute pentru toti pacientii de peste 20%. Aceste numere sunt semnificative din punct de vedere medical si stiintific.


2009- Evaluarea eficacitatii laserului asupra cresterii parului ex-vivo

 

     Au fost transmise rezultatele studiului care compara cresterea parului intr-un mediu special cu ajutorul unor lungimi de unda diferite ale laserului cu cele care nu au fost expuse la energia laserului. Rezultatele dupa cele 10 zile de expunere zilnica la lungimi de unda diferite au aratat ca a existat o crestere a firului de par fata de firele de par care nu au fost supuse laserului.


 

2005- Studiul clinic cheie pentru obtinerea aprobarii de catre FDA si pentru sprijinirea scoaterii produsului pe piata in 2007

 
     Rezultatele studiului clinic cheie realizat pentru testarea produsului HairMax LaserComb, care au condus la aprobarea FDA de scoatere a produsului pe piata, au fost publicate in numarul din mai 2009 intitulat Investigarea medicamentelor supuse unor teste clinice. Articolul intitulat Dispozitivul HairMax Laser Comb Fototerapie pentru tratarea afectiunii Alopecia Androgenetica la barbati este indexat ca Investigatia clinica a medicamentelor 2009: 29(5): 283-292 in majoritatea bazelor de date biomedicale cum ar fi MEDLINE, EMBASE/EXCERPTA Medica etc.

 
 

2003- Primul studiu clinic IRB 

 

     Studiile clinice s-au desfasurat prin respectarea protocolului Consiliului Independent de Revizie la un centru important de cercetare pentru calificarea si cuantificarea eficacitatii produsului HairMax ca dispozitiv medical, folosit pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica (caderea parului). Pacientii, cu varste cuprinse intre 26 si 76 de ani au fost supusi unei perioade de evaluare de 6 luni. Subiectii din cadrul studiului trebuiau sa aiba parul rarit in zona scalpului si sa sufere de o cadere masiva a parului in momentul intrarii in studiu. Analiza a fost efectuata in doua parti ale scalpului si anume zona temporala si vertex.

     Inainte de inceperea folosirii produsului LaserComb, fiecare zona a fost marcata si au fost facute poze de o rezolutie inalta a locatiei. Aceste poze au fost introduse intr-un sistem de tratare a imaginii care a identificat fiecare fir de par. Dupa marirea imaginii, s-au numarat firele de par existente si s-au inregistrat in sistem pentru a fi comparate mai tarziu in studiu. Dupa marcarea initiala si numararea firelor de par, fiecare pacient a primit un HairMax LaserComb. Acestia au fost indrumati sa-l foloseasca de 2 ori pe saptamana timp de aproximativ 10 minute, acoperind intreg scalpul de doua ori la fiecare tratament.

 

Imagine din anul 2003

Studiile clinice arata metodele folosite

I


     In fiecare luna, pacientul trebuia sa se intoarca la clinica pentru ca zonele de studiu sa fie analizate, sa se faca poze noi si sa fie inregistrate noile fire de par.


     La sfarsitul perioadei de 6 luni, 97,4% dintre pacienti s-au bucurat de avantajele folosirii produsului HairMax LaserComb. In plus, 84,2% dintre participantii la studiu au observat o crestere in medie cu 45%¬† a numarului de fire de par. Aceste numere sunt mai bune decat a oricarui alt produs testat pana in prezent pentru regenerarea parului.

 

 

Comandati acum!

 

 

Criteriul de raspuns

 

     Beneficiul: Beneficiul tratamentului a fost definit ca lipsa de cadere a parului sau o schimbare >0% fata de ¬†numarul de fire de par cazute.
     Cresterea parului: Succesul in cresterea parului a fost definit ca o crestere a numarului de fire de par de > 11% fata de momentul initial.

 

Semnificatia statistica

 

     Toate valorile au fost importante din punct de vedere statistic pentru studiu. Valoarea p (sau probabilitatea ca o variabila sa aiba o valoare mai mare sau egala fata de valorea initiala) pentru obiectivul acestui studiu (<0,0001) indica faptul ca rezultatele acestui studiu ar avea o probabilitate foarte mare de a fi valide pentru intreaga populatie, in general. Cu alte cuvinte, populatia totala de barbati si femei care sufera de caderea parului ar avea toate sansele sa observe aceeasi crestere a numarului de fire noi aparute ca si pacientii din acest studiu.

 


FDA Cleared Laser comb, Laser Hair Therapy, FDA Cleared for Promotion of Hair Growth, Hair Loss Treatment

Graficul evidentiaza cresterea firului de par la barbati in zona frontala si in varful capului


 

Studiul din 2002

 

     Cea de-a doua evaluare clinica din 2002 a fost realizata independent, fara nici un fel de finantare din partea Lexington, publicata de doctorul Michael Markou in revista ,,Jurnalul International de Chirurgie Cosmetica si Dermatologie Estetica‚ÄĚ. Aceasta evaluare a 35 de persoane demonstreaza o medie de 78,9% in cresterea rezistentei parului si o medie de 93,5% in ceea ce priveste cresterea medie a numarului firelor de par.

 

 

Studiile initiale din Australia

 

     Cercetarile initiale si dezvoltarea produsului HairMax LaserComb au inceput in 1980 in Sydney Australia unde directorul executiv Henry Pearl a fost un pionier in folosirea fototerapiei cu ajutorul laserului intr-un cadru clinic pentru a activa cresterea parului. Rezultatele au fost uimitoare in cazul barbatilor care s-au bucurat de o imbunatatire substantiala a cresterii parului, regenerarea acestuia si calitatea parului in ansamblu.

     Prima evaluare clinica, efectuata in 1993, a folosit un laser- o combinatie bazata pe radiatiile laserului, acupunctura acestuia si electroterapia de inalta frecventa care aparea sub denumirea de ,,terapia celulelor cu ajutorul undelor‚ÄĚ. Evaluarea a avut loc dupa o perioada de 15 luni pentru a verifica eficacitatea acestuia in intarzierea caderii parului sau inversarea afectiunii la barbati, alopecia androgenetica. Testul proba a fost impartit in 3 faze, fiecare cu o durata de 5 luni.

     Prima faza: 80% din grupul tratat a aratat o crestere de 27% a densitatii parului la sfarsitul primei faze- in timp ce grupul de control a avut o pierdere de 4,5%. Acesta este un trend important din punct de vedere statistic pentru a creste densitatea parului, cu o valoare p de 0,02.

A doua etapa. Aceasta crestere in densitatea parului a fost mentinuta de grupul tratat activ.

A treia etapa. Dupa ce grupul tratat activ a renuntat la terapie, acesta a observat o scadere semnificativa a densitatii parului cu o valoare p de 0,001.

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice