Costuri comparative pentru tratamentele impotriva caderii parului 

 
 
     Mai jos gasiti o lista cu produsele sub forma lichida, lotiune si pastile impotriva caderii parului si pretul lor lunar, preluata de la site-urile lor proprii. Costul prezentat pentru HairMax LaserComb este un cost amortizat lunar, bazat pe o durata de viata de 10 ani a dispozitivului.  
 
Costurile produselor impotriva caderii parului:
  saptamanale, lunare si peste 5 ani
Produs
Lunar
Anual
Peste 5 ani
HairMax durata de viata de 10 ani
$4.50
$55
$275
Caps/Sol
$33
$400
$2,000
Sampon/Gel
$68
$820
$4,100
Tablete/Ser
$37
$440
$2,200
Sampon/Balsam
$55
$660
$3,300
Suplimente
$33
$400
$2,000

Finesteride

$45
$540
$2,700
Spuma Minoxidil
$14
$168
$840

 

     Cu o multitudine de produse pe piata care sustin regenerarea parului, este relevant sa comparam costurile pentru cateva dintre aceste produse lunar, anual si la 5 ani versus costul unei singure achizitii de HairMax.

     Spre deosebire de majoritatea acestor produse impotriva caderii parului, HairMax LaserComb este unul din cele 3 produse aprobate pentru tratarea caderii parului in SUA de Administratia Food and Drug (FDA). Spre deosebire de HairMax LaserComb, majoritatea produselor care nu au primit aprobarea FDA nu au studii stiinfice riguroase pentru a demonstra ca ele stimuleaza regenerarea parului, sub forma prin care sunt distribuite pe piata.

     Mai mult decat atat, toate aceste produse necesita in general sa fie cumparate lunar in timp ce HairMax LaserComb este o achizitie, ce are durata de viata de 10 ani. Nu mai este nevoie sa cheltuiti banii si pe alte dispozitive in lupta dumneavoastra impotriva caderii parului atata timp cat utilizati HairMax LaserComb.

      HairMax LaserComb nu este doar eficient din punct de vedere al costului dar mai are avantajul ca va preveni caderea parului si va stimula cresterea pentru a va oferi o podoaba capilara mai sanatoasa si mai atragatoare.


    

Comandati acum!

 
Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice