Fototerapia: Baza produsului HairMax LaserComb ca un tratament impotriva caderii parului 

 

     Utilizarea fototerapiei (terapia cu ajutorul luminii) in medicina are o istorie lunga. Egiptenii au filtrat lumina soarelui prin pietre pretioase pentru a obtine culorile dorite de lumina. Arheologii au descoperit insemne vechi pe papirusuri egiptene datand din 1550 IH care detaliau ,,tratamentul‚ÄĚ prin fototerapie. Grecii au construit orase solare in muntii inalti pentru a valorifica razele ultraviolete disponibile acolo pentru vindecarea tuberculozei. Si lumina rosie a fost folosita pentru a combate efectele virusului raspunzator de aparitia variolei. ¬†

     In 1903, al doilea premiu Nobel in Medicina (Fiziologie) a fost atribuit lui Niels Ryberg Finse, M.D. ca recunoastere a contributiei sale la tratarea bolilor cu energia concentrata a luminii, ..Fototerapia‚ÄĚ. Doctorul Finsen a fost recunoscut ca fiind deschizatorul unui drum cu totul nou pentru stiinta medicala.   Aceasta descoperire¬† importanta a castigatorului premiului Nobel in domeniul fototerapiei¬† a pus bazele inventiei HairMax LaserComb pentru tratarea caderii parului. De asemenea, doctorul Finsen este responsabil pentru aducerea credibilitatii timpurii acestei terapii.

     Dispozitivele de astazi bazate pe fototerapie sunt folosite pentru a trata pe toata lumea, de la nou nascuti care sufera de icter pana la adultii care cauta o alinare pentru afectiunile chinuitoare ale pielii.

     La Lexington International, suntem convinsi ca HairMax Laser Comb va reprezenta un pas inainte in controlarea caderii parului si in stimularea regenerarii acestuia ‚Äď indepartand durerea emotionala asociata cu caderea parului.

      Obiectivul nostru este acela de a oferi persoanelor care sufera de caderea parului, incredere in sine si speranta, fara sa se mai ingrijoreze ca isi vor pierde parul.

 

Dedicatie/

Speciala
Dr. Finsen was recognized for treating diseases with concentrated light energy, PhotoTherapy

In 1903, al doilea premiu Nobel in Medicina (Fiziologie) a fost inmanat lui Niels Ryberg Finsen, M.D., ca recunoastere a contributiei sale pentru tratarea afectiunilor cu ajutorul energiei provenita din lumina ,,Fototerapia‚ÄĚ. Doctorul Finsen a fost recunoscut prin faptul ca a deschis noi usi pentru stiinta medicala.

Descoperirile importante ale castigatorului premiului Nobel in domeniul Fototerapiei au fost cele care au format baza inventiei LaserComb pentru tratarea caderii parului. De asemenea doctorul Finsen este raspunzator pentru oferirea credibilitatii acestui tip de terapie. Website-ul de fata este dedicat doctorului Finsen si muncii sale. 

 

 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice