Cele mai frecvente intrebari

I. Ce sunt fibrele HairMax?
R. Fibrele HairMax reprezinta un amestec natural de proteine organice din keratina, asemenatoare cu cea produsa de parul dumneavoastra. Fibrele din keratina sunt taiate cu o precizie de laser in fibre subtiri, extrem de mici. Aceste fibre sunt concepute pentru a se fixa de parul dumneavoastra existent oferindu-va volum si acoperind zonele cu par rarit.I. Sunt fibrele HairMax sigure atat pentru barbati cat si pentru femei?
R. Da. Sunt 100% sigure. Fibrele HairMax sunt produse din keratina organica asemanatoare cu cea produsa de parul dumneavoastra natural.

I. Cum aplic fibrele HairMax?
R. Pentru cele mai bune rezultate, parul dumneavoastra ar trebui sa fie curat si uscat. Tineti flaconul cu fibre HairMax la aproximativ 1 cm deasupra parului si scuturati-l flaconul cu fibre HairMax deasupra zonelor cu par rarit. Aranjati cu mana prin par pentru o atasare mai buna a fibrelor. Pentru un plus de control, aplicati foarte putin fixativ Locking Mist.

I. Produsul imi va pata hainele si perna?
R. Nu. Culoarea fibrelor HairMax nu va lasa urme pe haine, chiar si atunci cand sunt ude.

I. Cum indepartez fibrele HairMax?

R. Pur si simplu samponati parul cum procedati de obicei.

I. Fibrele HairMax sunt sigure de utilizat in combinatie cu alte tratamente impotriva caderii parului?

R. FDA a aprobat doar dispozitivul HairMAX Laser Comb pentru a trata caderea parului. Fibrele HairMax reprezinta o modalitate excelenta de a obtine cea mai buna acoperire in timp ce utilizati si alte tratamente pentru regenerarea parului dumneavoastra.


I. Cum vor fi livrate fibrele HairMax?

R. Produsele ajung la dumneavoastra la o zi dupa ce ati comandat. Comenzile sunt trimise prin curier rapid sau posta, iar pentru transport se percepe o taxa fixa de 10 lei (TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin posta si de 20 lei (TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin curierat, iar plata se face ramburs in momentul ridicarii coletului de la posta sau de la curier. In cazul comenzilor trimise prin curier termenul de livrare poate fi intre 1 si 3 zile lucratoare si 2-7 zile lucratoare in cazul expedierilor prin posta, depinzand in exclusivitate de conditii legate de modalitatea si firma de transport, coletele fiind expediate in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in prima zi lucratoare, in cazul weekendului sau Sarbatorilor legale.

I. Fibrele HairMax vor cadea pe bluza sau pe imbracaminte?

R. Fibrele HairMax sunt incarcate static si sunt concepute pentru a se fixa de parul dumneavoastra. Ele nu ar trebui sa se desprinda in timpul unei activitati zilnice, normale. Daca doriti o fixare nemaipomenita aplicati un strat subtire de fixativ Locking Mist Plus pentru ca fibrele sa se ataseze si mai bine de parul dumneavoastra natural.

I. De ce fibrele HairMax sunt mai bune decat alte fibre pentru par?

R. Fibrele HairMax sunt mai fine si mai mici oferind un aspect mult mai natural. In plus, acestea sunt fabricate printr-un proces special care mareste proprietatile statice, pentru a maximiza fixarea de parul dumneavoastra.

I. Fibrele Hairmax pot fi utilizat cu fixativ?
R. Da, va recomandam produsul Locking Mist Plus.

I. Fibrele Hairmax vor afecta cresterea parului?
R. Nu. Fibrele HairMax nu va vor deteriora parul sau incetini/impiedica cresterea normala a acestuia.

I. Pot folosi produse de coafat cum ar fi placa de par, ondulatorul si foehnul atunci cand utilizez fibrele HairMax?
R. Puteti folosi ce produse de coafat doriti dumneavoastra. Intai aranjati-va parul si apoi aplicati fibrele HairMax pentru o finisare completa.

I. Daca nu aveti exact culoarea mea de par?
R. Nici o problema. Culorile noastre pot fi amestecate intre ele pentru a obtine orice nuanta de par. De exemplu, daca aveti culoarea parului intre castaniu deschis si castaniu mediu, atunci combinati castaniul deschis cu castaniul mediu in containere diferite, dupa care turnati amestecul in flaconul original pentru un amestec perfect.Site realizat de Blanariu Stefania Florentina Copyright (c) 2012-2013 Toate drepturile rezervate

Site oficial HairMax Romania