Marturii Microfibre Hairmax

Cititi ce au de spus utilizatorii despre microfibrele HairMax.

Aratati grozav si simtiti-va la fel!

Dupa ce am incercat fibrele HairMax pentru prima data, nu am realizat cat de diferit aratam pana cand nu am auzit comentariile colegilor mei cum ar fi „ Wow, e uimitor sau ,,Aratati diferit, ce v-ati facut nou?” sau ,,Ia uita-te la parul tau.”
I.S. barbat de 27 de ani


Parul mai des va ofera din start un aspect mai tineresc.

"In sfarsit mi-am recapatat increderea! Am fost chel in ultimii 13 ani si tot ce mi-a ramas in varful capului sunt fire de par rare, subtiri ca puful de piersica. M-am decis sa incerc fibrele HairMax. Fibrele mi-au luat ultimii 10 ani din aspectul parului meu. Parul meu arata mai bogat si mai des in doar cateva minute."
Iti multumesc HairMax,
A.P. un barbat de 34 de ani


Produsul poate fi folosit impreuna cu produsele pentru regenerarea parului cum ar fi dispozitivul HairMax LaserComb.

"Am cumparat fibrele HairMax impreuna cu HairMax LaserComb deoarece doream sa fiu proactiv in primele luni in care lasam dispozitivul HairMax LaserComb sa actioneze. Acum, au trecut 9 luni si sunt atat de incantat sa vad cum se regenereaza parul! Am folosit fibrele HairMax pentru ca noile fire de par aparute sa pare mai dese. "
G.D. un barbat de 40 de ani


Fibrele HairMax contine numai ingrediente naturale si organice.

"Am inceput sa caut un produs 100% natural care sa-mi faca parul sa para mai des. Un prieten mi-a recomandat fibrele HairMax. Wow, am scuturat putin din produs intr-o dimineata si s-a fixat imediat de parul meu. Il pot purta toata ziua fara sa se strice, sa lase urme sau sa miroase si se indeparteaza usor cand ma samponez. "
F.D. o femeie de 46 de ani


Incetati sa va mai acoperiti capul cu palarii, esarfe si cu bucati de par.

"Caderea parului m-a facut sa par mai in varsta decat eram. Intotdeauna purtam sapca de baseball. Apoi am descoperit fibrele HairMax, doar am scuturat un pic, am aranjat parul si parul meu a inceput sa para mai des si mai bogat – pur si simplu! Este atat de usor de folosit si functioneaza de minune."
R.V. un barbat de 48 de ani


Solutia perfecta pentru camuflarea parului rar.

“Fibrele HairMax sunt solutia perfecta pentru mine de a obtine un par mai des fara costuri prea mari sau operatie. Ma simt si arat grozav.”
Cu multa sinceritate,
G.K. un barbat de 52 de ani

 

Site realizat de Blanariu Stefania Florentina Copyright (c) 2012-2013 Toate drepturile rezervate

Site oficial HairMax Romania