Par sanatos cu HairMax - Intrebari frecvente privind ingrijirea parului si cresterea parului cu HairMax
HairMax Romania Consultati un reprezentant acum!
 
  Home Produse Marturii

Marturii despre Cosmeticele HairMax

Avand la baza peste 20 de ani de experienta si cercetari clinice, producatorii singurului dispozitiv pentru tratarea caderii parului si regenerarea acestuia care a primit aprobarea FDA, HairMax LaserComb, au conceput o line de produse cosmetice HairMax Healthy Hair- ca un complement pentru dispozitivul laser.

Aceste formule pe baza de plante naturale, fara sulfati, cu un ph scazut au fost special create pentru a lucra impreuna sinergetic pentru a curata fiecare tip de par, fara sa indeparteze uleiurile esentiale. Acestea adauga forta, flexibilitate si stralucire parului dumneavoastra.

Am primit multe feedback-uri de la utilizatorii HairMax.

Iata comentariile persoanelor care au suferit o imbunatatire spectaculoasa a parului dupa ce au utilizat produsele pentru ingrijirea parului HairMax."Am inceput sa folosesc samponul si balsamul HairMax in urma cu o saptamana si mi-au placut foarte mult aceste produse! Am incercat si alte produse dar cosmeticele HairMax sunt de departe cele mai bune! " Va multumesc! S.L.

LaserComb

"De cand am inceput sa utilizez samponul si balsamul HairMax, parul meu este atat de stralucitor si flexibil. Am observat ca au inceput sa apara fire mici de par pe toata suprafata scalpului meu. Imi place mirosul proaspat si furnicaturile pe care le simt cand folosesc samponul. Am inceput sa vad si sa simt diferenta, la fel ca si prietenele mele. Iti multumesc HairMax!" - F.D.

 

"Recomand din toata inima aceste produse. Obisnuiam sa-mi vopsesc parul si am constatat ca de cand am apelat la produsele HairMax nu trebuie sa-l mai vopsesc la fel de des ca inainte. Parul meu este mai bogat si mai flexibil". L.S.

 


Microfibre Hairmax


"Am inceput sa folosesc produsele HairMax pentru un par sanatos cu 2 luni in urma. Sunt dependent de Fortifiantul HairMax pentru par si scalp. Il pulverizez dimineata dupa ce imi spal parul. Parul meu pare mai bogat si mai rezistent. Folosesc produsul zilnic si sunt atat de multumita de rezultate!" - P.D.


"Folosesc samponul si balsamul Hairmax in fiecare zi. Scapul nu ma mai mananca atat de tare si ma simt mai bine. Balsamul imi face parul foarte flexibil. Il recomand tuturor celor care sunt in cautarea unui sampon bland, dar totusi eficient."L.S.

 

Comandati Acum!

HOME | PRODUSE HAIRMAX | INTREBARI FRECVENTE | MARTURII | COMANDA

 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgeneticaĀ si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele FitzpatrickĀ 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4. 


Site realizat de Blanariu Stefania Florentina Copyright (c) 2012-2013 Toate drepturile rezervate

Sustinut de www.sanatatenaturala.ro

Copyright (c) 2012-2013 Prime Advertising.ro. Toate drepturile rezervate. ANPC