HairMax par sanatos - Cum se utilizează produsele pentru creşterea parului cu HairMax LaserComb
HairMax Romania Consultati un reprezentant acum!
 
  Home Produse Marturii

Natura si stiinta sunt combinate sinergetic pentru a va oferi un par care este mai bogat si mai sanatos.

Avand la baza mai mult de 20 de ani experienta si investigatii clinice, formulele noastre pe baza de plante si fara sulfati au fost special concepute sa actioneze impreuna pentru a curata usor fiecare tip de par, fara a inlatura uleiurile esentiale. De asemenea, ele adauga rezistenta, stralucire si flexibilitate parului dumneavoastra. Acestea pot fi utilizate separat, dar au fost concepute sa actioneze impreuna pentru cele mai bune rezultate.

Samponul HairMax pentru curatarea scalpului


HairMax Enchancing Shampoo

240 ml : 49.9 Ron
Microfibre Hairmax
LaserComb

Introducem 4 produse noi, unice, formulate pentru ingrijirea parului, care combina cele mai bune ingrediente naturale, pe baza de plante, ca rezultat al unor studii amanuntite care stau la baza cresterii sanatoase a parului.

Samponul ar trebui folosit zilnic sau in functie de nivelul de sebum secretat sau de nivelul de impuritati existente(matreata, praf, produse de camuflare, etc).

Samponul HairMax are un Ph scazut spre deosebire de majoritatea sampoanelor de pe piata. Formula noastra bogata in nutrienti curata si revigoreaza parul, fara sa indeparteze uleiurile esentiale. Cercetarile noastre arata ca uleiurile (sebumul) produse de foliculii de par se pot transforma intr-o substanta ceroasa intr-un mediu cu o concentratie alcalina ridicata.

Sistemul samponului nostru cu un ph scazut, pe baza de acid fitic ajuta la prevenirea formarii sebumului si incurajeaza lubrifierea foliculului de par pentru a contribui la imbunatatirea si restabilirea frumusetii naturale si la stralucirea parului dumneavoastra. Totodata ofera o protectie de durata impotriva deteriorarii provocate de styling si mediile dure.

Cum se utilizeaza Samponul HairMax

Samponul HairMax, nu contine sulfat si are un ph neutru care curata fara sa elimine uleiurile esentiale.

Distribuiti suficient pentru a va acoperi tot scalpul. Puteti avea nevoie de o cantitate mai mare de produs, in functie de lungimea parului dumneavoastra.

Aplicati pe par cat puteti de uniform. Masati timp de 15 secunde. Lasati-l sa actioneze pe par 1-2 minute.
Clatiti cu apa calda.

Comandati Acum!

Tratamentul HairMax® de revigorare a pielii scalpului
120 ml : 35 Ron

Microfibre Hairmax
LaserComb

Parul sanatos provine de la un scalp sanatos. Transpiratia, sebumul, poluarea mediului si produsele de styling care se depun pe scalp acopera foliculul de par, lasand depozite de particule. Aceste depozite pot infunda foliculii de par, oferindu-i acestuia un aspect plat si gras. Tratamentul Hair Max este creat pentru a dizolva aceste particule, pentru a le indeparta si a va lasa parul curat si plin de volum.

In plus, cercetarile clinice arata ca un ph scazut permite o absorbtie mai buna a tratamentului HairMax LaserComb. Tratamentul HairMax pentru revigorarea pielii scalpului contine acid fitic care ajuta la reducerea ph-ului scalpului si permite absorbtia undelor laserului.

Tratamentul HairMax de revigorare a scalpului este o lotiune de curatare profunda care dizolva acumularile de sebum, ce pot infunda foliculii de par. Folositi tratamentul pentru scalp dupa aplicarea samponului si inainte de aplicarea balsamului.

Aplicati-l direct pe scalp de 2-3 ori pe saptamana (zile nonconsecutive). Masati usor parul si scalpul dumneavoastra. Lasati-l sa actioneze 1-2 minute. Clatiti cu apa calda.

Cum se utilizeaza Tratamentul HairMax

Tratamentul HairMax de revigorare a scalpului este o lotiune de curatare profunda care dizolva acumularile de sebum, ce pot infunda foliculii de par. Folositi tratamentul pentru scalp dupa aplicarea samponului si inainte de aplicarea balsamului.
Aplicati-l direct pe scalp de 2-3 ori pe saptamana (zile nonconsecutive).
Masati usor parul si scalpul dumneavoastra. Lasati-l sa actioneze 1-2 minute.
Clatiti cu apa calda.

 


Comandati Acum!

Balsamul revitalizant HairMax®


Balsamul revitalizant  HairMax

240 ml : 49.9 Ron

Microfibre Hairmax
LaserComb

Cele mai multe balsamuri au o consistenta groasa, ce incarca parul facandu-l sa para fara volum si dificil de aranjat. Balsamul revitalizant HairMax are o formula unica, usoara si pe baza de plante naturale care hidrateaza profund stratul superior al firului de par, apoi il curata, lasandu-l fin si usor de coafat.

Balsamul revitalizant HairMax reface si protejeaza stratul superior al firului de par in timp ce o combinatie de plante si vitamine intinereste aspectul parului.

Balsamul revitalizant HairMax va sustine un scalp sanatos si va va lasa parul fin si stralucitor.
Balsamul revitalizant HairMax
furnizeaza parului dumneavoastra agenti care ajuta la absorbtia si mentinerea hidratarii. Distribuiti suficient pentru ca tratamentul sa functioneze. Este posibil sa aveti nevoie de o cantitate mai mare de produs, in functie de lungimea parului dumneavoastra.

Aplicati balsamul revitalizant Hair Max cu mainile dumneavoastra in tot parul de la radacina pana la varfuri. Lasati-l timp de 1-2 minute. Pieptanati daca e nevoie. Clatiti cu apa calda. Repetati procedura, daca este cazul.

Cum se utilizeaza Balsamul revitalizant HairMax