HairMax LaserComb Instructiuni de folosire pentru utilizatori   

 

     Pentru rezultate optime, folositi HairMax LaserComb de 3 ori pe saptamana cu o zi pauza intre fiecare tratament pentru regenerarea parului (zile nonconsecutive- Luni, Miercuri, Vineri). Timpul cumulat pentru fiecare tratament impotriva caderii parului este de aproximativ 10-15 minute. Utilizarea mai frecventa si de o durata mai mare nu vor mari sansele unor rezultate mai bune. Nu se vor vedea rezultate maxime daca nu respectati programul recomandat pentru tratament impotriva caderii parului.


      La fel ca spalatul dintilor dumneavoastra, pentru a va pastra dintii sanatosi, si utilizarea produsului HairMax Laser Comb este necesara pentru a va mentine cresterea sanatoasa a parului. Daca incetati tratamentul impotriva caderii parului, orice beneficiu poate dispare in timp.

 

 

Comandati acum!

Ghid Rapid   

 
HairMax Power SupplyTurn on the HairMax LaserComb
HairMax patented parting teeth Move HairMax half inch every 4 seconds  
cover entire scalp with HairMax LaserComb HairMax delivers laser light to the scalp  

 
 

Masuri de precautie

 

ATENTIE: Nu apropiati lumina produsului HairMax direct de ochii dumneavoastra pe o perioada lunga de timp. Expunerea directa si prelungita catre ochii dumneavoastra poate provoca iritatii
ATENTIE: Niciodata sa nu lasati HairMax LaserComb nesupravegheat atunci cand il scoateti din priza. O defectiune electrica poate duce la un incendiu.
ATENTIE: Nu puneti presiune pe cablu atunci cand il descurcati sau il indreptati. Facand acest lucru, cablul se poate rupe, ceea ce poate determina in final deteriorarea acestuia.
ATENTIE: Nu folositi niciodata instrumente optice de marire cu HairMax LaserComb. Utilizarea lor impreuna cu acest produs poate cauza o iritatie temporara a ochilor.
ATENTIE: Nu folositi niciodata acetona sau alti solventi pe orice parte a produsului HairMax LaserComb. Folosirea solventilor pe geam poate bloca patrunderea luminii laserului.
ATENTIE: Nu este recomandat sa fie folosit de barbatii cu clasificarea Norwood Hamilton I,II,Va, VI sau VII. Vedeti imaginile de la pagina 10 din manualul utilizatorului, deoarece este probabil sa nu experimenteze o crestere a parului in urma folosirii HairMax LaserComb.
ATENTIE: Nu exista inca dovezi stiintifice validate care sa sustina siguranta si eficacitatea  lui HairMax LaserComb asupra femeilor.
ATENTIE: Siguranta sau eficacitatea produsului HairMax LaserComb la barbatii cu tipul pielii Fitzpatrick V si VI (vedeti descrierea acestor tipuri de piele la pagina 3 din manualul utilizatorilor) inca nu a fost evaluata.
ANUNT: In cazul in care apare o defectiune, nu incercati sa o reparati singur. Acest dispozitiv nu are parti componente detasabile si nu este indicat sa-l deschideti sau sa-l modificati. Folositi HairMax LaserComb doar pentru instructiunile din manual. Contactati Reprezentantul pentru Romania, SC Prime AdvertisingSRL, sunand la 0744569069

 

Siguranta electrica

 

Ar trebui respectate masurile elementare de siguranta atunci cand folositi acest dispozitiv sau orice alt dispozitiv electric, in special daca sunt prezenti copiii.

 
Pericol: Tineti departe de apa. Contactul cu apa poate provoca un soc electric.
 
Pentru a reduce riscurile unui soc electric:
 

*Intotdeauna scoateti HairMax LaserComb din priza imediat dupa ce l-ati utilizat.
*Nu-l utilizati cand faceti baie.
*Nu plasati sau depozitati HairMax LaserComb in locuri de unde poate cadea sau poate fi scapat intr-un tub sau chiuveta.
*Nu pozitionati HairMax LaserComb sub un jet de apa sau sa-l scapati in apa sau in orice alt lichid.
*Daca HairMax LaserComb cade in apa, scoateti-l din priza imediat.
*Nu incercati sa-l scoateti din apa sau sa atingeti apa.
*Daca utilizati HairMax LaserComb in apropiere de apa, este recomandata folosirea unei prize protejate.

 

Urmatoarea eticheta de siguranta poate fi gasita pe partea inferioara a manerului

      produsului HairMax LaserComb

 

Comandati acum!