Introducere: O revelatie pentru cresterea parului, ingrijirea parului si stiinta din spatele firului de par



  • HairMax s-a dovedit eficient pentru mai mult de 90% dintre utilizatori
  • HairMax a primit premiul FDA Class II Clearance pentru marketing in 2007 care situeaza produsul pe acelasi nivel cu Minoxidil si Finasterid pentru regenererea zonelor cu par rarit
  • Nu au fost raportate efecte secundare de utilizatorii HairMax
  • HairMax stimuleaza foliculul pilos pentru a mari densitatea parului
  • HairMax este eficient in stoparea caderii parului si incurajeaza regenerarea acestuia
  • HairMax imbunatateste sanatatea scalpului


 

Comandati acum!

     

     Unele persoane afirma ca parul este foarte important pentru barbati; considerat ca fiind ceva de pret, parul ne defineste stilul si intregeste aspectul nostru fizic. Uneori chiar glumim pe baza acestui aspect, dar pentru multi oameni cu parul rar, pierderea podoabei capilare nu constituie ceva pe seama caruia se poate glumi. Datorita noilor revelatii tehnologice in tratarea caderii parului, solutiile dovedite pentru barbati avanseaza foarte repede si sunt disponibile la nivel global.
lasercomb_k_v_11
      Multi barbati se confrunta cu problema caderii parului si cheltuie mii de dolari si numeroase ore pe medicamente pe baza de reteta, tratamente si sampoane care se aplica local si pe asa numitele suplimente miraculoase. Unele din aceste tratamente pentru caderea parului necesita prescriptie medicala dar pot avea efecte secundare nedorite si pot costa destul de mult. Si chiar mai rau decat atat, tot acest efort este in zadar: multe din aceste produse ajuta putin sau chiar deloc in tratarea caderii parului, lasand multi clienti fara speranta in lupta lor impotriva caderii parului sau in cazul raririi acestuia. Multumita tratamentului cu laser impotriva caderii parului, HairMax, lucrurile se pot schimba in favoarea dumneavoastra. In momentul de fata HairMax ofera un tratament eficient si convenabil pentru caderea parului: o solutie care s-a dovedit a fi eficienta pentru 90% din utilizatori.



     Probabil va simtiti mai putin atractiv si lipsit de incredere din cauza caderii parului. Daca raspunsul dumneavoastra este unul afirmativ, sa stiti ca exista lumina la capatul tunelului in lupta dumneavoastra impotriva bolii Alopecia Androgenetica (caderea parului ereditara). Tratamentul cu laser HairMax LaserComb a revolutionat industria imensa pentru ingrijirea parului si a facut din aceasta afectiune, caderea parului, mai degraba o alegere decat o realitate inevitabila.

 

HairMax LaserCombĀ®


     In sfarsit, exista o solutie dovedita clinic, aprobata de FDA pentru a lupta impotriva caderii parului dumneavoastra. Dupa testari clinice riguroase, HairMax LaserComb s-a dovedit eficient pentru aproximativ 90% dintre utilizatori. De asemenea este sigur, demonstrandu-se ca nu provoaca efecte secundare si nu presupune costuri repetate ulterioare. Rezultatul final: datele noastre clinice medicale semnificative si permisiunea FDA de a distribui tratamentul nostru impotriva caderii parului intareste convingerea ca HairMax reprezinta o adevarata revolutie in industria ingrijirii parului.

 


Obiectivele tratamentului impotriva caderii parului


     La fel ca si in cazul procesului de fotosinteza, laserul Light de la HairMax stimuleaza efectiv foliculul pilos de unde rezulta o densitate mai mare a parului, o rata a cresterii parului mai ridicata, o scadere a numarului de fire de par cazute iar parul devine mai sanatos, mai gros si mai usor de aranjat. HairMax LaserComb este cea mai usoara si mai eficienta modalitate de a inversa fenomenul parului rar si al caderii parului. Obiectivul Fototerapiei Laserului care promoveaza cresterea parului, sub numele de HairMax LaserCombĀ  poate fi sintetizata prin urmatoarele descrieri:

 



A. Radacina vie care permite cresterea parului.
HairMax ofera energie pentru un folicul pilos mai sanatos stimuland cresterea rapida a parului.



B. Radacina vie in faza de odihna sau de cadere.

HairMax stimuleaza radacina sa produca un nou folicul pilos mai sanatos.



C. Radacina slabita cu un fir de par miniaturizat
HairMax stimuleaza cresterea unui par mai des si mai sanatos si ajuta la inversarea procesului de miniaturizare a parului.


D. Radacina moarta. Nu mai poate fi revitalizata.


  1. A. In faza de crestere a parului sau ,,Faza Anagenaā€, fiecare fir de par creste aproximativ un cm pe luna pe o perioada de 2 pana la 8 ani. HairMax Laser Comb ajuta prin oferirea de energie in procesul de crestere a parului astfel incat sa produca un par mai bogat si mai sanatos.

B. In faza de odihna sau ,,Faza Telogenā€, parul nu mai creste si se odihneste timp de 2 pana la 4 luni iar in cele din urma cade. HairMax ajuta la stimularea regenerarii noilor fire de par.

C. Numit ,,Parul Vellusā€ (deschis la culoare, fire de par fine si mici), HairMax ajuta aceste fire de par fine prin stimularea lor sa creasca mai puternice, mai groase si sa ajunga la maturitate.

D. Radacina este moarta si nu mai poate fi ajutata.


     Lexington sustine ca HairMax LaserComb poate opri sau inversa ciclul miniaturizarii prin stimularea foliculului si sustinerea producerii de celule vii in radacina firului de par care ajung sa formeze firul de par.

     Studiile asupra efectelor laserului Photo-Therapy au aratat o crestere in Adenozin Trifosfat (ATP), combustibilul celulei. Un nivel ridicat de ATP ofera energia necesara in foliculul pilos pentru a combate efectele adverse provocate de DHT. In plus, tratamentul cu laserul Photo-Therapy mareste circulatia sangelui catre capilarele de la radacina parului, furnizand mai multi nutrienti catre celulele vii care compun firul de par.


Utilizatori reali, date reale si o solutie dovedita pentru combaterea caderii parului


Inca din 2000, HairMax LaserComb a oferit rezultate barbatilor din intreaga lume care sufereau de caderea parului. In tot acest timp utilizatorii nostrii si datele clinice au confirmat faptul ca HairMax LaserComb este eficient nu doar pentru stoparea caderii parului dar s-a dovedit a fi o solutie in regenerarea parului cazut si imbunatateste sanatatea generala a scalpului.

     De mai mult de 2 decenii, tratamentul pentru par cu Laser Photo-Therapy sau ,,Terapia cu Laser Low Levelā€ (LLLT) a fost folosita in saloane de coafura si in clinici din toata lumea cu un succes imens pentru regenerarea zonelor cu par rarit. Cu toate acestea, problema consta in faptul ca aceste tratamente pentru cresterea parului sunt costisitoare si presupun nenumarate vizite la clinica. Cu HairMax, ce a fost cu ceva timp in urma un tratament exclusiv a devenit unul pe care vi-l puteti permite, convenabil, o solutie dovedita pentru regenerarea parului dumneavoastra.



     Studiul din 2006 realizat la centrul nostru arata ca 93% din toti utilizatorii au observat o regenerare a parului si un aspect general mai bun al parului. Rezultatele studiului experimental cu privire la HairMax LaserComb care a condus la aprobarea FDA de comercializare a produsului pe piata a fost publicat in mai 2009 ,,Problema investigatiei clinice despre droguriā€. Articolul numit Dispozitivul HairMax LaserComb Photo-Therapy pentru tratarea Afectiunii Alopecia Androgenetica la barbati este indexat sub numele Clin Drug Invest 2009:29 (5): 283-292 in majoritatea bazelor de date biomedicale cum ar fi MEDLINE, EMBASE/Excerpta Medica etc. Acesta a mai aratat ca utilizatorii nu au observat reactii adverse si au vazut rezultatele in mai putin de 8 saptamani.

     Datele noastre clinice impreuna cu rata de satisfactie de peste 90% a utilizatorilor se situeaza printre cele mai bune din industria ingrijirii parului si este dovedit ca si dumneavoastra puteti obtine rezultate uimitoare, vizibile cu tratamentul impotriva caderii parului HairMax LaserComb.

 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgeneticaĀ si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele FitzpatrickĀ 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice