Stabilirea recordului- HairMax este singurul dispozitiv laser pe baza de fototerapie aprobat de FDA

 
         1. HairMax este singurul dispozitiv laser pe baza de fototerapie aprobat de FDA
         2. Dispozitivul HairMax a fost demonstrat clinic ca promoveaza cresterea parului
         3. Nici un alt dispozitiv de acest tip nu a obtinut aprobarea FDA  de a fi comercializat pe piata
         4. Aprobarea FDA pentru marketing se aplica doar in cazul produsului HairMax
         5. Mecanismul patentat de separare a parului de la baza produsului HairMax maximizeaza distribuirea energiei laserului catre scalp- nici nu alt dispozitiv nu are acest avantaj.

     In ciuda plangerilor facute de alte companii si de anumiti fizicieni, Lexington International, LLC, inventatorii produsului HairMax LaserComb, reprezinta singura companie care a investit peste zeci de ani de cercetare si dezvoltare intr-un experiment clinic pentru a dovedi eficienta folosirii dispozitivului laser pe baza de fototerapie si pentru a-l prezenta comisiei FDA.


Comandati acum!

 

Nici un alt dispozitiv laser care foloseste fototerapia nu are in acest moment aprobarea FDA pentru comercializarea pe piata. Acestea sunt dispozitive cosmetice, nu dispozitive medicale, cum este cazul lui HairMax LaserComb.

 
FDA Class 2 Clearance HairMax LaserComb
 

     Noi am adus pe piata un dispozitiv care este sustinut de stiinta si este dovedit clinic ca ajuta la cresterea parului la barbatii cu alopecia androgenetica. Acest studiu clinic a fost vital pentru demonstrarea eficacitatii si obtinerea aprobarii FDA pentru comercializarea pe piata pentru anumiti barbati care sufera de pierdea parului.

 

     HairMax Laser Comb este un dispozitiv usor de folosit clasa 3R, cu laser pe baza de fototerapie care contine un singur modul de laser care emite 9 raze de energie laser. Dintii patentati sunt conceputi pentru a separa parul utilizatorului si pentru a asigura o cale libera astfel incat energia sa fie distribuita la baza foliculului de par.

 
Pana in prezent, nici un alt produs de acest tip nu ofera dintii separatori.  
     Din moment ce alte dispozitive nu au aceasta parte extrem de importanta, inseamna ca o parte din energia laserului este blocata de par in timp ce incearca sa ajunga la suprafata scalpului.
 
Cu dinti separatori Fara dinti separatori
LaserComb hair parting mechanism in action

Vedeti mecanismul de separare a parului in actiune. Aceasta este o imagine simulata a scalpului care se afla in directia produsului LaserComb. Asa cum puteti vedea, fara dintii separatori, majoritatea energiei laserului este blocata chiar de parul in sine.

 

Autorizatia FDA vs Aprobarea FDA.  

 

     In general, FDA aproba medicamente si autorizeaza dispozitive pentru marketing cu ,,instructiuni de folosire‚ÄĚ. Multe produse afirma ca au obtinut rezultate comparabile cu HairMax laserComb, dar fara dintii de separare a parului, energia laserului de la dispozitivele lor nu este capabila sa ajunga la scalp din moment ce nu separa parul.

 

     Ca si consumator, va sugeram sa va autoeducati inainte de a cumpara sau de a utiliza un dispozitiv pe baza de laser pentru cresterea parului. Este important sa va amintiti ca HairMax LaserComb este singurul produs pe piata cu eficienta dovedita, a trecut prin proceduri riguroase pentru a obtine aprobarea FDA pentru a fi scos pe piata si a fost subiectul unor reglementari stricte de fabricatie ca parte din aprobare. Atunci cand va ganditi sa cumparati un alt dispozitiv luati in considerare faptul ca rezultatele HairMax LaserComb sunt dovedite si nici un alt produs de pe piata nu se poate lauda cu acest lucru.

 
     Amintiti-va! Nu toate dispozitivele laser pe baza de fototerapie¬†sunt la fel¬†si nici un alt produs, prezent in acest moment pe piata, nu are rezultate dovedite clinic¬†ca HairMax LaserComb sau mecanismul patentat care maximizeaza energia laserului catre pielea scalpului.
 

 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice