Tehnologia HairMax LaserComb- Fototerapie pentru un par mai sanatos si pentru stimularea cresterii parului

 
  • Energia laserului HairMax inverseaza si opreste caderea parului
  • Dintii separati de la HairMax ofera calea directa pentru lumina laserului sa ajunga la scalp
  • Energia laserului HairMax energizeaza foliculii pilosi slabiti
  • HairMax mareste circulatia sangelui in scalp, indeparteaza orice ar putea impiedica cresterea parului si mareste ATP
  • HairMax revigoreaza foliculii pilosi si formeaza un par mai des si mai sanatos
HairMax previne caderea parului si sustine cresterea firelor de par
 


Cum sa stimulati cresterea parului 


     Pentru a inversa sau pentru a opri progresia caderii parului la barbati, intregul mediu de crestere a parului este stimulat de caracteristicile unice ale energiei laserului oferit de HairMax LaserComb.
HairMax LaserComb
produce noua fascicule de lumina care genereaza lumina vizibila in spectrul rosu. Lumina laserului in spectrul rosu si cu puterea de iesire corespunzatoare a fost dovedita din punct de vedere clinic a fi benefica pentru medicina cutanata.

     In plus, HairMax Laser Comb are un mecanism patentat de separare a parului. Acesta combinat cu alinierea precisa a dintilor de separare a parului cu fasciculii de lumina individuali furnizeaza o cale directa pentru lumina laserului pentru a ajunge eficient la pielea scalpului.ATP- magazia de energie a naturii 

     Toate fiintele vii, plante si animale deopotriva, necesita o furnizare continua de energie pentru a exista. Aceasta energie este folosita pentru toate procesele care tin organismul in viata. Unele din aceste procese au loc tot timpul, cum ar fi metabolismul hranei, sinteza moleculelor importante, cum ar fi proteine si ADN si transportul moleculelor si a ionilor in organism.

     Cercetarile stiintifice desfasurate au aratat ca cresterea cantitatii moleculei biologice adenozin trifosfat sau ATP determina celulele sa-si mareasca activitatea lor. ATP face parte din functiile celulei fiind un ,,transportator de energie‚ÄĚ. Se pretinde ca energia provenita din lumina laserului poate fi colectata in mitocondriile celulei care transfera aceasta energie pentru a produce ATP. Acest proces este asemanator cu fotosinteza care determina cresterea plantelor.
hair growth stimulation with laser photo therapy


Imagine a dispozitivului HairMax LaserComb Premium Patentat pentru separarea firelor de par si sistemul de distributie a laserului pentru maxima eficienta.


     ATP functioneaza prin eliberarea unui grup fosfat atunci cand sunt conditionate de o enzima. Aceasta reactie elibereaza o cantitate mare de energie, pe care organismul o poate utiliza pentru a construi proteine si alte functii ale celulei.

 

ATP si stimularea luminii laserului

 

     Alte studii folosind diferite lungimi de unda a unor anumite lasere au aratat o crestere a activitatii celulelor si a culturilor bacteriene, probabil ca rezultat al producerii de ATP. Acest lucru ajuta la stimularea cresterii parului.


 
 

 

Lumina laserului patrunde in foliculii pilosi

 

     HairMax LaserComb ofera energia stimulanta a laserului folosind o dubla abordare pentru a energiza foliculul pilos slabit. Ipoteza din spatele succesului HairMax LaserComb combina vascularizarea marita si o crestere in metabolismul celular. A fost demonstrat ca energia laserului creste circulatia sangelui si circulatia in scalp. Aceasta crestere a circulatiei sangelui este vitala pentru a promova un folicul pilos sanatos. Cresterea circulatiei sangelui aduce nutrientii importanti in interiorul foliculului in timp ce indeparteaza substantele daunatoare cum ar fi DHT. Cresterea ATP-ului descrisa in paragrafele anterioare, mareste metabolismul celular si activitatea celulara. Foliculul de par are acum energia necesara pentru a transforma un folicul slabit in unul care este sanatos si capabil sa produca un par sanatos, frumos si rezistent. La randul sau, mediul dezvoltat revigoreaza foliculul de par care va produce un par mai sanatos, va preveni caderea acestuia si va stimula cresterea parului. ¬†

 

 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice