Studii clinice esentiale efectuate asupra produsului HairMax LaserComb

 
 • Inca din 2001, 7 studii clinice au fost desfasurate cu 460 de subiecti
 • Studii clinice esentiale asupra produsului HairMax au fost publicate intr-o revista de specialitate
 • Rezultatele studiului obisnuiau sa sprijine prezentarea produsului HairMax LaserComb FDA 510
 • HairMax a tratat caderea parului si a sustinut cresterea acestuia pentru 93 % dintre utilizatori
 • Nu au fost semnalate niciodata efecte secundare negative in urma tratamentului cu HairMax
Beneficii in urma folosirii produsului HairMax: o scadere a firelor de par cazute, mareste viteza de crestere a parului, acesta devine mult mai usor de aranjat si per ansamblu ofera un aspect mai bun firelor de par.

 

 

Comandati acum!

    

 Inca din 2001, au existat 7 studii clinice efectuate asupra produsului HairMax. In 2010, 2 dintre studii au fost realizate pe barbati si 2 pe femei.Rezultatele studiilor clinice


     Subiectii din grupul care au experimentat tratamentul cu HairMax LaserComb au avut:

 • O crestere semnificativ mai mare a numarului de fire de par aparute la subiectii aflati in acest grup decat cei din grupul de control.
 • Evaluari semnificativ mai bune a subiectilor cu privire la grosimea si densitatea firelor de par decat a subiectilor din grupul de control.
 • Nici unul din subiecti nu au experimentat efecte adeverse in urma tratamentului cu laser impotriva caderii parului.
 • Profilul evenimentelor adverse a fost asemanator intre HairMax si grupurile de control.

     Utilizatorii tratamentului de crestere a parului cu ajutorul laserului HairMax LaserComb au beneficiat de cateva sau de toate din avantajele urmatoare:


 • O scadere substantiala a numarului de fire de par cazute
 • Unii subiecti au experimentat o usoara crestere a numarului de fire de par cazute in faza Telogen dupa ce au inceput tratamentul, dar dupa aceasta perioada au observat o noua crestere a parului in faza Anagena.
 • Se mareste viteza de crestere a parului.
 • Parul poate fi aranjat mai usor.
 • Per ansamblu o calitate si un aspect mai bun al parului.

HairMax LaserComb clinical study before and after photo - Female

HairMax LaserComb clinical study before and after photo -Male


Fotografiile aratate mai sus sunt ale utilizatorilor actuali ai produsului HairMax LaserComb

 


Imagini ale Densitatii Parului Necrescut     Aceste imagini de mai jos corespund imaginilor marite neretusate si arata o crestere de 20% a densitatii parului. Un-retouched macro image shows 20% increase in hair count with HairMax LaserComb

     S-a realizat un cerc de aproximativ 2,5 cm in diametru, pozitionat in zona de tranzitie a scalpului, in care s-a taiat parul si s-a tatuat scalpul. In aceasta zona s-a masurat densitatea parului in timpul tratamentului laser pentru cresterea parului. Subiectii au fost evaluati la inceput, la 8 saptamani, la 16 saptamani si la 26 de saptamani. Imagini digitale au fost capturate cu Fuji S2 pe zona aleasa dupa pregatirea ei. A fost folosit un monitor de 19 inchi pentru evaluarea imaginilor.

Fotografiile de mai jos arata o crestere a parului dupa 26 de saptamani de tratament cu laserul pentru cresterea parului.


Obiectivele subiectilor

 
 sustinerea cresterii parului prin schimbarile aparute in numarul de fire de par
 stagnarea caderii parului
sanatatea scalpului in general
 siguranta
 

Designul studiilor


     Toate studiile au fost realizate in cadrul unor trialuri clinice realizate in mai multe centre, fiecare masuratoare fiind realizata de doua persoane total aleator in 8 locuri diferite din SUA. Subiectii au fost sfatuiti sa foloseasca dispozitivul bazat pe laser pentru cresterea parului de 3 ori pe saptamana sau in zile care nu erau consecutive, cate 10-15 minute pentru fiecare tratament pentru par, adunand in total 26 de saptamani. Masuratorile privind densitatea parului au fost desfasurate inainte de randomizare si din nou la 16 si 26 de saptamani. Mai multe vizite clinice au fost programate pentru a monitoriza progresul tratamentului impotriva caderii parului si cresterea parului in general.

 

Grupul de subiecti si criteriile demografice

     Grupul de subiecti a inclus barbati si femei cu varsta intre 25 si 60 de ani diagnosticati cu alopecia androgenetica care au suferit o cadere masiva a parului in ultimele 12 luni. Criteriile pentru a fi inclusi in studiu in cazul barbatilor presupuneau o clasificare Norwood-Hamilton de la II la V si tipuri de piele Fitzpatrick de la I la IV. La femei criteriile presupuneau o clasificare Ludwig (Savin) de I-4, II-1, II-2 sau frontal. Toti subiectii au fost selectati aleatoriu pentru studierea tratamentului cu laser impotriva caderii parului. Un biostatistician a calculat studiul pentru a se incadra in marimea corespunzatoare si pentru a masura rezultatele din punct de vedere statistic cu privire la cresterea si densitatea parului. Lexington a limitat tipurile de piele pentru subiectii din studii cu Fitzpatrick I si IV pentru a usura procesul de numarare a firelor de par. Este dificil sa numeri firele de par inchise la culoare pe piele inchisa si prin urmare tipurile de piele Fitzpatrick inchise (V si VI) nu au fost incluse in studiu.


Metode


     Dupa diagnosticarea scalpului cu Alopecia Androgenetica si eliminarea altor afectiuni dermatologice, subiectii au fost impartiti la alegere fie pentru tratamentul cu laser impotriva caderii parului, fie pentru dispozitivul de simulare. Apoi, subiectilor li s-au facut poze pentru o evaluare globala si au identificat locul unde urma sa fie aplicat produsul. Subiectii au primit dispozitivul de la investigatorii protocolului OTC. Subiectii s-au intors la clinica in saptamanile 8 si 16 cu o vizita finala in saptamana 26 pentru evaluarea numarului de fire de par si cat de mult au crescut.

 

     Rezultatele studiului clinic realizat pe baza produsului HairMax LaserComb care au condus la permisiunea FDA de a aproba scoaterea acestuia pe piata au fost publicate in numarul din mai 2009 al revistei Investigatiile clinice ale medicamentelor. Articolul intitulat Dispozitivul HairMax Laser Comb Fototerapie pentru tratarea afectiunii Alopecia Androgenetica la barbati este indexat ca Investigatia clinica a medicamentelor 2009: 29(5): 283-292 in majoritatea bazelor de date biomedicale cum ar fi MEDLINE, EMBASE/EXCERPTA Medica etc.


 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgeneticaĀ si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele FitzpatrickĀ 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice

 

 
ļ»æ