HairMax LaserComb
Mecanismele de functionare a produsului HairMax Laser Comb si Fototerapia prin laser

 
  • HairMax se bazeaza pe urmatoarele ipoteze: sa creasca productia de ATP, sa mareasca metabolismul celular si activitatea celulara. HairMax furnizeaza elemente de baza si energie pentru a transforma si revigora foliculii pilosi slabiti.
  • Laserele produsului HairMax produc un par mai sanatos, previn caderea parului si stimuleaza regenerarea acestuia.
  • Lumina laserului Hairmax este monocromatica si opereaza in portiunea rosie din spectrul vizibil.
  • Studiul ex-vivo a aratat ca energia laserului Hair Max aplicata pe foliculii de par stimuleaza cresterea acestora.

 

 

Comandati acum!


     Desi au fost scrise sute de lucrari clinice despre atributele pozitive ale terapiei cu laser, au loc cercetari continue pentru a identifica exact mecanismul de actiune al produsului HairMax. Utilizatorii si subiectii studiilor clinice au observat cresterea parului si schimbari in ciclul de dezvoltare a firului de par care au fost corelate cu proprietatile produsului HairMax Laser PhotoTherapy. Prin urmare, urmatoarele ipoteze au fost formulate pentru a incerca sa se explice metoda de actiune a produsului HairMax.

     Lumina laserului de la HairMax patrunde in pielea scalpului si in foliculii de par intr-o maniera consistenta prin intermediul sistemului de separare a parului. Dintii de la HairMax separa parul pentru a permite ca lumina laserului sa fie distribuita cu maxima precizie pe toata suprafata scalpului si pentru a avea cale libera catre foliculul pilos. Fara acesti dinti de separare a parului, mai mult de 90% din energia luminii laserului poate fi blocata de par. Amintiti-va, tratamentul este mai eficient atunci cand calea laserului este libera, fara obstacole.
 

Cu dintii separatori

Fara dintii separatori

Hair Parting Mechanism in Action

laser energy is blocked by the hair

 

 

Observati mecanismul de separare a parului in actiune. Aceasta este o imagine simulata a scalpului cu dispozitivul aflat in directia sa. Asa cum puteti vedea, fara dintii despartitori, majoritatea energiei laserului este blocata chiar de firele de par.

 

 

Inducerea fazei Anagene si accelerarea cresterii parului


     Se considera ca Fototerapia laserului aplicata direct pe scalp afecteaza foliculul de par prin stimularea Foto-Bio corelata cu inducerea fazei Anagene. Acest proces, in care lumina laserului inunda scalpul si celulele foliculare, cauzeaza o crestere a productiei de ATP si keratina si o stimulare a cresterii parului.
Utilizatorii raporteaza frecvent o crestere mai rapida a firului de par in timpul tratamentului cu HairMax care poate fi atribuita ipotezei mentionate mai sus.

stages of hair growth cycle

Embryology of Hair Development 

Lumina laserului HairMax si foliculul de par 


     Se presupune mai departe ca lumina laserului HairMax provoaca proliferarea celulelor in epiteliul foliculului de par ceea ce influenteaza cresterea mai groasa a firelor de par si caderea parului aflat in faza Catagena inca de la inceputul tratamentului. Deoarece papila dermica contine anumite fibroblaste si celule matrix specializate aflate la baza foliculului de par, lumina laserului oferita de HairMax interactioneaza cu aceste celule provocand proliferarea celulelor. In sprijinul acestei idei sunt afirmatiile utilizatorilor care¬†¬† sustin faptul ca firele de par au inceput sa cada la inceputul tratamentului si rezultatele experimentelor clinice demonstreaza o usoara disparitie a parului aflat anterior in faza vellus.
Biological view of the hair follicle  

Terminal Anagen Hair

 

Click aici pentru a mari poza

 

Click aici pentru a mari poza

 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgenetica si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele Fitzpatrick 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice