Tratamentul impotriva caderii parului HairMax. La ce trebuie sa ma astept?

 

  • Cresterea numarului de fire de par
  • Cresterea rapida a parului
  • Mai usor de aranjat, culoare mai vibranta
  • Medie de 20% in aparitia unor noi fire de par
  • Rezultate vizibile in mai putin de 12 saptamani
Stopeaza caderea parului.


     Daca parul dumneavoastra a inceput sa cada, stim ca doriti o solutie convenabila, cu un pret acceptabil care va va oferi rezultate reale si rapide. Produsul patentat HairMax LaserComb este o revelatie in tehnologia procesului de crestere a parului. Acesta ofera o speranta celor care sufera de caderea parului ereditara prin furnizarea unui tratament avantajos din punct de vedere al pretului care poate fi folosit in confortul casei dumneavoastra.


     Atunci cand s-au respectat instructiunile de folosire, peste 90% dintre utilizatorii HairMax au observat beneficii pozitive pentru cresterea parului. Studiile noastre clinice si experienta in domeniu au demonstrat ca utilizatorii HairMax ar trebui sa constate o medie de 20% de crestere a unor noi fire de par. Ā Folosirea produsului HairMax pentru a stabiliza pierderea parului dumneavoastra va va ajuta sa va pastrati firele de par existente si sa intarzie progresia procesului de cadere a parului.


     HairMax este un inductor anagen care promoveaza cresterea sanatoasa a parului in faza anagena.


Ciclurile fiziologice al cresterii firelor de par:
Anagena- faza de crestere activa
Catagena- faza de repaus
Telogena- faza caderii parului.

 

     La un moment dat, 10-20% din parul dumneavoastra se afla in faza catagena sau telogena asteptand sa cada si sa fie inlocuit de fire de par din faza anagena (asemanator cu modul in care un dinte de lapte este eliminat pentru a lasa loc dintelui permanent).

     HairMax stimuleaza pielea scalpului si energizeaza foliculii pilosi in faza Catagena sau Telogena ceea ce determina formarea unor fire de par noi in faza Anagena. Acestea din urma provoaca firele de par din faza Catagena si Telogena sa cada in acest moment si nu mai tarziu. Astfel, aceasta crestere a activitatii parului in faza Anagena determina o usoara cadere a firelor de par si nu ar trebui sa reprezinte un motiv de ingrijorare. Parul cazut in toata aceasta perioada va fi inlocuit de fire de par noi, mai sanatoase si mai puternice. Aceasta ipoteza este sustinuta de utilizatorii care au observat o usoara cadere a parului la inceputul tratamentului. Acesta este un semn pozitiv si impreuna cu ipoteza inducerii fazei Anagena indica faptul ca firele de par din fazele Catagena si Telogena sunt stimulate sa cada de pe scalp doar pentru a fi inlocuite de un par mai sanatos si mai puternic.

 
     Daca observati ca parul dumneavoastra incepe sa cada mai mult in primele saptamani de tratament, acesta este unul din semnele pozitive care indica faptul ca HairMax functioneaza pentru dumneavoastra si incep sa creasca fire noi de par.
 

Prezentarea pe saptamani a modului in care barbatii raspund la tratamentul pentru caderea parului pe baza de laser cu HairMax.  

 
 

Saptamanile

  1-8:

     Inca de la inceputul primului tratament impotriva caderii parului, utilizatorii au constatat ca parul lor se simte mai plin de viata, este mai usor de aranjat si scalpul lor pare mai sanatos. Dumneavoastra puteti incepe sa observati ca parul este mai stralucitor si mai bogat si de asemenea apare o usoara crestere in numarul de fire de par cazute. Acest fenomen este doar temporar si nu ar trebui sa va alarmati pentru ca este de fapt un semn pozitiv care indica faptul ca tratamentul pentru regenerarea parului cu HairMax functioneaza. Tehnologia avansata cu laser de la baza produsului HairMax actioneaza asupra parului de la nivelul foliculilor. Energia laserului hraneste usor si eficient foliculii pilosi pentru a stimula o regenerare a parului. Firele noi le vor inlocui pe cele aflate in etapa de repaus. Noile fire de par vor fi mai puternice, mai sanatoase si mai dese. Parul care a fost indepartat urma sa cada oricum.
 

Saptamanile 8 - 12

     In concordanta cu datele noastre clinice, multi utilizatori au inceput sa observe o crestere vizibila a parului in doar cateva saptamani. La inceput va aparea sub forma ,,pufului de piersicaā€, dupa care firele de par vor incepe sa creasca si puteti constata o indesire a parului deja existent. In plus, stralucirea si posibilitatea de a va aranja parul mai usor indica faptul ca HairMax este potrivit pentru dumneavoastra.
 

Saptamanile  

12 -20:

     Avand la baza studiile clinice, in toata aceasta perioada utilizatorii HairMax s-au bucurat de toate beneficiile acestui tratament impotriva caderii parului. Ele pot include fire noi de par, o stagnare a caderii parului si un par care este mai sanatos, mai des si mai usor de aranjat. Nu este neobisnuit pentu cativa utilizatori sa aiba nevoie de mai mult de 12 saptamani pentru a se bucura de toate beneficiile.
 

Dupa 20

  de Saptamani:

     Daca nu vedeti rezultate in decursul a 20 de saptamani va incurajam sa continuati sa folositi HairMax in mod regulat. Multi dintre utilizatori au afirmat ca odata cu folosirea continua, acestia au observat cum incet, incet parul lor devine mai gros, mai des si apar semne de regenerare. Amintiti-va, cheia rezultatelor ideale este sa folositi HairMax de 3 ori pe saptamana, timp de 10-15 minute la fiecare tratament. Asa cum va spalati pe dinti sa aveti dinti sanatosi, tratamentul pe baza de laser HairMax este necesar pentru a va pastra sanatatea parului regenerat. Daca incetati sa-l folositi, beneficiile obtinute pana in acest moment pot disparea treptat
   
 

Comandati acum!

 

Satisfactia clientilor este cea mai IMPORTANTA
       demonstrat clinic pentru a stimula cresterea parului*
       satisfactia clientilor mai mare de 90%
       patentat si fabricat in USA
       respecta standardele de calitate ISO
       Membri ai Better Business Bureau
 

*Modelele HairMax Advanced 7, Lux 9 si Professional 12 sunt indicate pentru tratarea afectiunii alopecia androgeneticaĀ si pentru stimularea cresterii parului la barbatii care sufera de tipurile 2 pana la 5 conform clasificarii Norwood Hamilton, cu tipurile de piele FitzpatrickĀ 1 pana la 4 si la femeile care au tipurile I-4, II-1, II-2 din scara Ludwig (Savin) sau inceput de cadere frontala a parului si cu tipurile de piele Fitzpatrick de la 1 la 4.

**Bazate pe studii clinice

 

ļ»æ